بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930391796
نویسنده : سید امیر پورسیدین
عنوان پایان نامه : تاثیر سه نوع افزودنی بیولوژیک (لالسیل، اکوسایل و Sil-All 4×4) بر ارزش غذایی و قابلیت هضم سیلوی شبدر به روش تولید گاز
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :ملیحه راحتی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سه نوع افزودنی بیولوژیک (لالسیل، اکوسایل و Sil-All 4×4) بر ارزش غذایی و قابلیت هضم سیلوی شبدر به روش تولید گاز انجام شد. آزمایش بصورت طرح کاملا تصادفی در هفت تیمار با سه تکرار انجام گردید. تیمارهای آزمایشی شامل: شاهد (85 درصد شبدر 15درصد کاه برنج)، 2- 95 درصد مخلوط 5 درصد لالسیل، 3- 90 درصد مخلوط 10درصد لالسیل 4- 95 درصد مخلوط 5 درصد اکوسایل5- 90 درصد مخلوط 10درصد اکوسایل 6- 95 درصد مخلوط 5 درصد Sil- Sil-All 4×4 7- 90 درصد مخلوط 10درصد Sil-All 4×4. نتایج نشان داد که درصد ماده آلی، درصد پروتئین خام، درصد خاکستر، درصد فیبرخام، درصد عاری از ازت و درصد پربی خام تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفتند (05/0
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: افزودنی بیولوژیک، لالسیل، اکوسایل و Sil-All 4×4، ارزش غذایی، قابلیت هضم، سیلوی شبدر
تاريخ دفاع : 1395-6-31