بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 890654898
نویسنده : حسین عباسی هراتبر
عنوان پایان نامه : بررسی اثر تفاله پرتقال بر عملكرد، فاكتورهاي خوني، فلور ميكروبي و سيستم ايمني جوجه هاي گوشتي
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علیرضا صیداوی, ,
استاد مشاور (عضو هیات علمی مرکز) : لیلا اسدپور, ,
چكيده : این آزمایش به منظور بررسی مقایسه اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر تفاله خشک شده پرتقال در خوراک بر فراسنجه‌های خونی، عملکرد، خصوصیات لاشه، جمعیت باکتری‌های روده کور و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی انجام شد. تعداد 200 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار که هر تکرار شامل 10 پرنده بود توزیع شدند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، 5/0 درصد، 1 درصد، 5/1 درصد و 2 درصد پودر تفاله خشک شده پرتقال در خوراک بودند. صفات افزایش وزن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل به صورت هقتگی اندازه‌گیری و دوره‌ای گزارش شد. فراسنجه‌های خونی، صفات لاشه و شمارش باکتری‌های سکوم در روز 42 مورد بررسی قرار گرفتند. اندازه‌گیری پاسخ سیستم ایمنی درطول دوره پرورش اندازه‌گیری شد. بالاترین سطح پودر تفاله پرتقال (تیمار پنجم) به طور معنی‌داری موجب افزایش مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه‌ها در دوره رشد و کل دوره پرورش شد (05/0 p
كلمات كليدي : واژه‌های کلیدی: پودر تفاله پرتقال، عملکرد، فراسنجه خونی، جوجه گوشتی
تاريخ دفاع : 1391-11-30