بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 920016125
نویسنده : نوریا طرقی
عنوان پایان نامه : بررسی مقایسه ای اثر کاروتنوئیدهای استخراج شده از هویج، ذرت و گوجه فرنگی بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ترشحات زخم های عفونی با آنتی بیوتیک های رایج و بهینه سازی فرآیند
دانشكده : دانشکده علوم پایه
گروه تحصيلي : زیست
رشته/گرایش تحصيلي : زيست شناسي - ميكروبيولوژي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) : ,
استاد مشاور (استاد مشاور مدعو) : , بهزاد کاویانی,
چكيده : این مطالعه به تجزیه و تحلیل فعالیت ضد باکتری کاروتنوئید موجود در هویج، ذرت، گوجه فرنگی پرداخته است. مطالعه اثر بخشی عصاره های متانولی ، اتانولی و DMSO گیاهان در ۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت در برابر باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس انجام شده است. عصاره ذرت، هویج و گوجه فرنگی باعث مهار رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس شد .قطر هاله عدم رشد عصاره گوجه فرنگی، ذرت و هویج به ترتیب ۴، ۱، ۱ میلی متر بود و گوجه فرنگی در میان درمان بالاترین اما پایین تر از کنترل مثبت، کلرامفنیکل با قطر هاله ۹میلی متر بود. MIC عصاره گوجه فرنگی، ذرت و هویج به ترتیب ۱۰۲×۱۲۵ ، ۱۰۳×۲۵ و ۱۰۴×۵ میکروگرم / میلی لیتر بود. بنابراین، استفاده از عصاره گوجه فرنگی عامل فساد مواد غذایی ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس را مهار و عاملی برای درمان عفونت های ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد.
كلمات كليدي : استافیلوکوکوس اورئوس- گوجه فرنگی - باکتری
تاريخ دفاع : 94-06-23