بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها
شماره دانشجویی : 900738548
نویسنده : مرجان رضائی
عنوان پایان نامه : تعیین ارزش غذایی کاههای برنج، گندم و عدس غنیسازی شده با دو نوع مولتی آنزیم کمین و روابیو به روش تولید گاز
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (استاد مدعو) : , دکتر علی احمد علو قطبی,
استاد مشاور (استاد مشاور مدعو) : , میر رضا تکیار,
چكيده : در اين تحقيق ارزش غذايي و قابليت هضم 3 نوع كاه (برنج، عدس و گندم) غني سازي شده توسط دو نوع مولتي آنزيم كمين و روابيو (با استفاده از روش توليد گاز در يك طرح فاكتوريل انشعابي با 2 فاكتور شامل كاه در 3 سطح (عدس، برنج و گندم) و آنزیم در2 سطح (کمین، روابیو) و هر کدام از سطوح آنزیم در 3 سطح فرعی (0، 5/0، 1) گرم در کیلوگرم در 3 تكرار مورد بررسي قرار مي گيرد. براي غني سازي ابتدا كاه به قطعات همگن و ريز 3-2 سانتي متر تبديل شدند ودر هرکدام از تیمارها به اندازه 1 کیلوگرم از هر کاه را در ظرفهای پلاستیکی سيلو کردیم. علاوه بر مولتی آنزیم، نمك، اوره، ملاس و آب هم به علوفه اضافه نمودیم و پس از خالي كردن اكسيژن داخل هر ظرف پس از اتمام کار سیلو کردن و ماستیک زدن دور درب ظروفها به وسیله پمپ خلا در آزمایشگاه برای ایجاد شرایط بی هوازی ظروف پلاستيكي رابه مدت 30 روزدر یک محیط تاریک و سربسته نگهداری کردیم و پس از این مدت این ظروف پلاستيكي به آزمایشگاه انتقال یافت و سپس به منظور تعيين تركيب شيميايي درآون در دماي 75 درجه سانتي گراد به مدت 48 ساعت خشك شد. تركيبات شيميايي شامل مادة خشك، پروتئين خام، خاكستر خام (كوره)، الياف خام (فايبرتيك)، چربي خام (سوكسله)، ميزان ديوارة سلولي بدون همي سلولز (ADF) و ديوارة سلولي (NDF) بر اساس روشهاي معمول ون ست (1991) و (2002) AOAC مادة خشك پروتئين – ديوارة سلولي و ديوارة سلولزي عاري از همي سلولز ناپديد شده به روش توليد گاز در 3 تكرار اندازهگيري شد.
كلمات كليدي : آنزيم، قابليت هضم، سيلو ـ آزمون گاز
تاريخ دفاع : 92-11-06