بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها
شماره دانشجویی : 920633292
نویسنده : سعید هادیپور
عنوان پایان نامه : عوامل مؤثر بر بهبود بهرهوری انرژی در فرایند تولید چای در استان گیلان
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي ـ مديريت كشاورزي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :محمدصادق اللهیاری, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده
به منظور شناسایی عوامل مؤثر بر بهبود بهرهوری مصرف انرژی در کارخانجات چایسازی استان گیلان، تحقیقی به روش پیمایشی توصیفی با شرکت40 نفر از مدیران کارخانههای چایسازی استان گیلان انجام گرفت. ابتدا عوامل مؤثر بر بهبود بهرهوری مصرف انرژی با استفاده از روش دلفی شناسایی شدند. پرسشنامه نهایی براساس نتایج مصاحبه و مرور منابع طراحی گردید. این عوامل درقالب سه گروه اصلی عوامل فنی، مدیریتی سیاستگذاری و دانشی مهارتی دسته بندی شدند. به منظوررتبه بندی هر گروه عامل ازشاخص نسبت تغییرات وجهت دسته بندی نهایی گروهها از ازمون فریدمن استفاده شد.نتایج نشان داد که عوامل "طراحی اصولی و صحیح کورههای هوای گرم جدید"، " بالابردن اطلاعات فنی سرپرستان واحدهای پلاس، مالش ،تخمیر و خشک و انبار"، و "زمانبندی بهینه عملیات پلاس با توجه به وضعیت نهایی برگ سبز چای"، به ترتیب مهمترین عوامل فنی، مدیریتی سیاستگذاری، دانشی مهارتی مؤثر بر بهبود بهرهوری انرژی در کارخانجات چای استان گیلان بودند. در این راستا برگزاری دورههای آموزشی بهرهوری انرژی برای مدیران و سرپرستان کارخانههای چایسازی، ارتقاء دانش فنی و مهارتی سرپرستان واحدهای پلاس، مالش، تخمیر و خشک و انبار، نوسازی ماشینآلات و تجهیزات کارخانهها، الزام کارخانهها به رعایت موارد استاندارد کیفیت و همچنین حمایتهای مالی دولت با پرداخت وامهای کم بهره از راهکارهای مؤثر در جهت بهبود بهرهوری انرژی در کارخانههای چایسازی خواهد بود.
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: انرژی، چایسازی،کارایی، فراوری
تاريخ دفاع : 1395-6-24