بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 920633292
نویسنده : سعید هادیپور
عنوان پایان نامه : عوامل مؤثر بر بهبود بهره‌وری انرژی در فرایند تولید چای در استان گیلان
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي ـ مديريت كشاورزي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :محمدصادق اللهیاری, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده به منظور شناسایی عوامل مؤثر بر بهبود بهره‎وری مصرف انرژی در کارخانجات چایسازی استان گیلان، تحقیقی به روش پیمایشی توصیفی با شرکت40 نفر از مدیران کارخانه‎های چایسازی استان گیلان انجام گرفت. ابتدا عوامل مؤثر بر بهبود بهره‎وری مصرف انرژی با استفاده از روش دلفی شناسایی شدند. پرسشنامه نهایی براساس نتایج مصاحبه و مرور منابع طراحی گردید. این عوامل درقالب سه گروه اصلی عوامل فنی، مدیریتی سیاستگذاری و دانشی مهارتی دسته بندی شدند. به منظوررتبه بندی هر گروه عامل ازشاخص نسبت تغییرات وجهت دسته بندی نهایی گروهها از ازمون فریدمن استفاده شد.نتایج نشان داد که عوامل "طراحی اصولی و صحیح کوره‎های هوای گرم جدید"، " بالابردن اطلاعات فنی سرپرستان واحدهای پلاس، مالش ،تخمیر و خشک و انبار"، و "زمان‎بندی بهینه عملیات پلاس با توجه به وضعیت نهایی برگ سبز چای"، به ترتیب مهمترین عوامل فنی، مدیریتی سیاستگذاری، دانشی مهارتی مؤثر بر بهبود بهره‎وری انرژی در کارخانجات چای استان گیلان بودند. در این راستا برگزاری دوره‎های آموزشی بهره‎وری انرژی برای مدیران و سرپرستان کارخانه‎های چایسازی، ارتقاء دانش فنی و مهارتی سرپرستان واحدهای پلاس، مالش، تخمیر و خشک و انبار، نوسازی ماشین‎آلات و تجهیزات کارخانه‎ها، الزام کارخانه‎ها به رعایت موارد استاندارد کیفیت و همچنین حمایت‎های مالی دولت با پرداخت وام‎های کم بهره از راهکارهای مؤثر در جهت بهبود بهره‎وری انرژی در کارخانه‎های چایسازی خواهد بود.
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: انرژی، چایسازی،کارایی، فراوری
تاريخ دفاع : 1395-6-24