بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 910612560
نویسنده : مهدی سهرابی
عنوان پایان نامه : اثرات پودر و عصاره پونه کوهی بر روی فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علی احمد علوقطبی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : اين مطالعه به منظور بررسی اثرات پودر و عصاره پونه کوهی بر روی فراسنجه¬های خونی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی انجام شد. 210 جوجه گوشتی يكروزه سویه راس- 308 به طور تصادفي به 7 تیمار با 3 تکرار (هر تکرار شامل 10 قطعه جوجه) در قالب طرح کاملاً تصادفی تخصيص داده شدند. تیمارها شامل تیمار 1: سطح صفر (شاهد)، تیمار 2: سطح 1 درصد پودر پونه کوهی، تیمار 3: سطح 2 درصد پودر پونه کوهی، تیمار 4: سطح 3 درصد پودر پونه کوهی 3 درصد پودر پونه کوهی در دان مصرفی جوجه‌های گوشتی، تیمار 5: سطح 100 ppm عصاره پونه¬کوهی ، تیمار 6: سطح 200 ppm عصاره پونه¬کوهی ، تیمار 7: سطح 300 ppm عصاره پونه¬کوهی در آب مصرفی جوجه‌های گوشتی بودند که از روز اول تا 42 روزگی در اختیار جوجه¬ها قرار داده شد. نتايج این پژوهش نشان داد که میانگین غلظت گلوکز، كلسترول، تری‌گلیسیرید، پروتئین کل وآلبومین بین تیمارها دارای اختلاف معني‌داری نبود (05/0
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: پودر پونه کوهی، جوجه¬های گوشتی، سیستم ایمنی، عصاره پونه کوهی، فراسنجه¬های خونی.
تاريخ دفاع : 1395-11-30