بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 940268268
نویسنده : رمضان كامران پي
عنوان پایان نامه : بررسی عوامل موثر بر استفاده از ظرفیت تولیدی نان صنعتی در استان گیلان
دانشكده : دانشکده مدیریت و حسابداری
گروه تحصيلي : مدیریت
رشته/گرایش تحصيلي : مديريت بازرگاني-بازرگاني داخلي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :حمیدرضا علیپور شیرسوار, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده حدود نيمي از انرژي موردنياز روزانه مردم ايران از نان تامين مي‌شود. باتوجه به افزايش جمعيت کشور تقاضاي مردم براي تنوع نان، نقش محوري آن در تغذيه روزانه مردم و اهميت اقتصادي نان، توسعه نان صنعتي در کشور به يک فرايند بلندمدت و به ويژه فرهنگ‌سازي مناسب نياز دارد. لذا هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر استفاده از ظرفیت تولیدی نان صنعتی در استان گیلان می‌باشد. این تحقیق بر اساس چگونگی بدست آوردن داده‌های مورد نیاز و از نظر طبقه‌بندی تحقیقات با توجه به هدف آنها، در زمره‌ی تحقیقات توصیفی قرار دارد. جامعه آماری تحقیق حاضر، واحدهای نان صنعتی استان گیلان می¬باشد که 9 واحد در سطح استان گیلان مشغول به کار هستند. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استاندارد استفاده شده است. نتایج تجزیه و تحلیل داده‌ها که از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار lisrel 8.8 انجام شده است، نشان داد که کارایی مدیریت بر مهارت و تخصص نیروی کار و هزینه‌های تولید تاثیرگذار است. همچنین دولت بر هزینه های تولید، سرمایه گذاری، واردات محصولات مشابه، تاثیرگذارند، و در آخر نتایج نشان داد که مهارت و تخصص نیروی کار، هزینه های تولید، سرمایه‌گذاری و واردات محصولات مشابه بر استفاده از ظرفیت تولید تاثیرگذار می‌باشند. کلمات کلیدی: ظرفیت تولید، نان صنعتی، هزینه‌های تولید، کارایی مدیریت
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: ظرفیت تولید، نان صنعتی، هزینه‌های تولید، کارایی مدیریت
تاريخ دفاع : 1395-12-23