بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930328844
نویسنده : بیژن پور جعفر
عنوان پایان نامه : تاثیر انسولین بر عملکرد، کیفیت گوشت وفراسنجه های خونی گوسفند تالش
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :بهروز رسولی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چكيده تحقیق حاضر برای بررسی تأثیر سطوح مختلف انسولین بر عملکرد و فراسنجه های خونی گوسفند نژاد تالش در چهار تیمار و سه تکرار به روش دام زنده (in vivo) به مدت چهار ماه انجام گرفت. تزریق انسولین هفته ای سه بار در وعده صبح بصورت زیر جلدی در چهار سطح(صفر، 1 ،2و3) واحد انجام گرفت.میزان انسولین تزریقی به طور تدریجی افزایش یافته بطوریکه به هر سطح بجز شاهد میزان دو واحد تا آخر دوره افزایش گردید. برای جلوگیری از خطرات احتمالی شوک انسولینی میزان قند قبل و بعد از تزریق به طور مستمر اندازه گیری گردید. بیشترین و کمترین مقدار مصرف علوفه به ترتیب مربوط به تیمار 3 الی 5 واحد انسولین (3497/07 gr/day) و شاهد (3393/04gr/day) می باشد. بیشترین و کمترین افزایش وزن به ترتیب مربوط به تیمار 2 الی 4 واحد انسولین(112/09 gr/day) و شاهد(98/17 gr/day)می باشد. افزایش قند خون بعد از علوفه تیمار شاهد دارای کمترین مقدار(2/31 mg/dI) کمترین و تیمار 3الی 5 واحد انسولین(6/92 mg/dI) بیشترین مقدار را بخود اختصاص داده است. بیشترین کلسترول(65/00 mg/dI) و تری گلیسرید(43/00 mg/dI) مربوط به تیمار 3 الی 5واحد انسولین و کمترین کلسترول (54/33 mg/dI) و تری گلیسرید (16/67 mg/dI) مربوط به تیمار 1 الی 3 واحد انسولین می باشد.
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: انسولین ،عملکرد،گوسفند تالش، فرا سنجه خونی.
تاريخ دفاع : 1395-11-30