بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 920017630
نویسنده : حمیدرضا حاجی عباسی صومعه سرایی
عنوان پایان نامه : تاتیر پروبیوتیک و سه گیاه دارویی نعناع، آویشن و کاسنی بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجه بیوشیمیایی خون، سیستم ایمنی و فلور میکروبی روده باریک جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علیرضا صیداوی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چكيده اين مطالعه به منظور بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و سه گیاه دارویی نعناع، آویشن و کاسنی بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجه بیوشیمیایی خون، سیستم ایمنی و فلور میکروبی روده باریک جوجه های گوشتی انجام شد. 300 جوجه خروس گوشتي يكروزه (راس 308 ) به طور تصادفي به 5 تیمار با 4 تکرار (هر تکرار شامل 15 قطعه جوجه) در قالب طرح کاملاً تصادفی، به مدت 42 روز (از سن يك روزگي) انجام شد. یک جیره پایه برای هر یک از دوره های آغازین(0تا 21 روزگی) و پایانی(22 تا 42 روزگی) تهیه و با پروبیوتیک پریمالاک، 1% پودر برگ نعناع، 1% پودر برگ آویشن و 1% پودر برگ کاسنی نیز مکمل شد. تيمارها شامل يك جيره پايه آزمايشي (شاهد)، پروبیوتیک پری مالاک، 1% پودر برگ نعناع، 1% پودر برک آویشن و 1% پودر برگ کاسنی براي هر دوره آزمايش بود. نتايج آزمايش اخير نشان داد تفاوت معنی داری در مصرف خوراک وجود نداشت(05/0P>). در کل دوره پرورش بیشترین افزایش وزن مربوط به تیمارهای حاوی پروبیوتیک(پریمالاک)، 1% پودر برگ نعناع و 1% پودر برگ کاسنی بود. هم چنین مناسب ترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمارهای حاوی پروبیوتیک(پری مالاک) و گیاهان دارویی بود. وزن لاشه، سینه، ران و بال در تیمارهای حاوی پروبیوتیک (پری مالاک) و گیاهان دارویی بالاتر از گروه شاهد بود(05/0P). اما غلظت کلسترول، تریگلیسیرید و LDL پلاسمای خون جوجه های تغذیه شده با تیمارهای آزمایشی در مقایسه با تیمار شاهد کاهش یافت(05/0P
كلمات كليدي : کلید واژه: پروبیوتیک، گیاهان دارویی، عملکرد، صفات لاشه، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، فلور میکروبی
تاريخ دفاع : 1395-06-31