بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 920125055
نویسنده : ميلاد قربانعلي نضار پور
عنوان پایان نامه : اثر اسانس آویشن و اتانول بر عمر گلجایی گل آلسترومریا (Alstroemeria spp.)
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي-علوم باغباني گرايش فيزيولوژي و اصلاح گل و گياهان زينتي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :بهزاد کاویانی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده در این پژوهش اثر اسانس آویشن و اتانول در به تاخیر انداختن پیری گل بریده آلسترومریا در قالب طرح فاکتوریل مورد بررسی قرار گرفت. اسانس آویشن در غلظت های 50، 100 و 200 میلی گرم و اتانول در غلظت های 10، 20 و 40 سی سی مورد استفاده قرار گرفت. صفات کمی و کیفی مختلف از قبیل عمر گلجایی، شاخص باز شدن گل، جذب آب، کاهش وزن تر، درصد ماده خشک، تعداد باکتری های محلول گلجا و ته ساقه، کاهش درجه بریکس، کاروتنوئید و مقدار کلروفیل مورد ارزیابی قرار گرفت. در این مطالعه تیمار اسانس آویشن 200 میلی گرم و بدون اتانول، بیشترین مقدار در عمر گلجایی و جذب آب را داشته و در درصد ماده خشک و روند باز شدن گل شرایط نسبتا قابل قبولی دارد. تیمار بدون اسانس آویشن اتانول 40 سی سی و تیمار 50 میلی گرم اسانس آویشن اتانول 20 سی سی کمترین مقدار کاهش وزن تر را داشته است. از لحاظ کلروفیل بهترین تیمار مربوط به تیمار اسانس آویشن 200 میلی گرم و اتانول 10 سی سی که در روند باز شدن گل نیز بیشترین مقدار را داشته است و تیمار اسانس آویشن 50 میلی گرم و بدون اتانول بیشترین مقدار کاروتنوئید را داشته است. کلمات کلیدی: آلسترومریا، عمر گلجایی، اسانس آویشن، اتانول.
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: آلسترومریا، عمر گلجایی، اسانس آویشن، اتانول.
تاريخ دفاع : 1396-6-30