بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930520422
نویسنده : احیا پسندیده طالمی
عنوان پایان نامه : بررسی خواص بیوشیمیایی اجزای سه گونه کاکتوس اپونتیا (Opuntia ficus-indica, O. microdasys, O. basilaris.)
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي-علوم باغباني گرايش فيزيولوژي و اصلاح گل و گياهان زينتي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :شهرام صداقت حور, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده کاکتوس¬ها جزء گیاهان خاردار هستند و زادگاه اولیه آنها آمریکاست که البته در خیلی از نقاط جهان می-شود آنها را دید، این گیاهان به خاطر ظاهر گوشتی و زیبایی خاصی که دارند به عنوان گیاهان زینتی هم استفاده می¬شوند. میوه اپونتیا سرشار از ترکیبات آنتی¬اکسیدان است، که سلاح گیاه برای مقابله با شرایط سخت و طاقت¬فرسای محیطی است. به منظور بررسی خواص بیوشیمیایی اجزای میوه و برگ سه گونه کاکتوس اپونتیا (Opuntia ficus-indica, O. microdasys, O. basilaris.) آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار و در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که در ساقه و میوه Opuntia ficus-indica بیشترین میزان کاروتنوئید، کلروفیل a، b و کل و در ساقه O. microdasys بیشترین ظرفیت آنتی¬اکسیدانی، آنتوسیانین، کاروتنوئید، کلروفیل a، b و کل، آنزیم پراکسیداز و پروتئین و در میوه O. basilaris کمترین ظرفیت آنتی¬اکسیدانی، آنتوسیانین، کاتالاز، پراکسیداز و درجه بریکس مشاهده شد.
كلمات كليدي : واژگان کلیدی: اپونتیا، آنتوسیانین، پراکسیداز، کاروتنوئید، ظرفیت آنتی¬اکسیدانی.
تاريخ دفاع : 1395-06-28