بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 940275772
نویسنده : محمدرضا خوبانی
عنوان پایان نامه : بررسی اثرات جیره های حاوی پروبیوتیک و گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :مهران نصرتی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چكيده اين آزمايش به منظور بررسي اثر پروبیوتیک پریمالاک و سطوح مختلف پودر گیاه کاسنی بر عملکرد جوجه های گوشتی بود. 225 قطعه جوجه گوشتي يكروزه سویه راس(308) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 5 تيمار و 3 تكرار( 15 جوجه برای هر تکرار) به ازای هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت. تيمارها شامل: جیره پایه، جیره پایه پروبیوتیک پریمالاک، جیره پایه 1/0، 15/0 و 2/0 درصد پودر گیاه کاسنی بودند. صفات عملکردي شامل افزایش وزن بدن، خوراك مصرفی و ضریب تبدیل غذایی به صورت دوره اي اندازه گیري شدند. نتايج آزمايش اخير نشان داد كه تفاوت معني داري بين افزايش وزن بدن و مصرف خوراك جوجه هاي تيمارهاي مختلف آزمايشي در كل دوره آزمايشي وجود دارد(5%> p). بر این اساس در کل دوره پرورش(42-0 روزگی) بیشترین مصرف خوراک مربوط به جوجه هاي تغذيه شده با جيره غذايي حاوی 1/0 درصد کاسنی، بيشترين و كم ترين افزايش وزن بدن به ترتيب مربوط به تیمارهای حاوی پروبیوتیک پری مالاک، 1/0 درصد کاسنی و تیمار شاهد بود (5%> p) و هم چنین پایین ترین وبالاترین ضريب تبديل غذایی به ترتيب مربوط به تيمارحاوی پروبیوتیک پریمالاک و تیمارهای شاهد و 2/0 درصد کاسنی بود(5%> p). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که افزودن 1/0 درصد گیاه دارویی کاسنی سبب بهبود عملکرد جوجه هاي گوشتی شد.
كلمات كليدي : واژه هاي كليدي: پروبیوتیک، کاسنی(Chicorium intybus L.) ، جوجه گوشتی، عملکرد
تاريخ دفاع : 1396-6-6