بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930379186
نویسنده : امير همتي
عنوان پایان نامه : تاثیر افزودن منابع مختلف کربوهیدرات‌های محلول (شیره خرما و ملاس) بر قابلیت هضم و ارزش غذایی سیلوی محتوای شکمبه-کاه جو به روش تولید گاز
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علی احمد علوقطبی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده این آزمایش به منظور بررسی افزودن منابع مختلف کربوهیدرات‌های محلول (شیره خرما و ملاس) بر قابلیت هضم و ارزش غذایی سیلوی محتوای شکمبه کاه جو به روش تولید گاز گاز انجام شد. آزمایش بصورت طرح کاملا تصادفی در هفت تیمار با سه تکرار انجام گردید. تیمارهای آزمایشی شامل: شاهد (100 درصد مخلوط حاوی 800 گرم محتوای شکمبه- 200 گرم کاه جو)، تیمار2 : 95 درصد مخلوط حاوی 760 گرم محتوای شکمبه- 190 گرم کاه جو - 50 گرم ملاس، تیمار3: 5/92 درصد مخلوط حاوی 740 گرم محتوای شکمبه- 185 گرم کاه جو - 75 گرم ملاس، تیمار4: 90 درصد مخلوط حاوی 720 گرم محتوای شکمبه- 180 گرم کاه جو- 100 گرم ملاس، تیمار5: 95 درصد مخلوط حاوی 760 گرم محتوای شکمبه- 190 گرم کاه جو - 50 گرم شیره خرما، تیمار6: 5/92 درصد مخلوط حاوی 740 گرم محتوای شکمبه- 185 گرم کاه جو - 75 گرم شیره خرما، تیمار7: 90 درصد مخلوط حاوی 720 گرم محتوای شکمبه- 180 گرم کاه جو - 100 گرم شیره خرما بودند. نتایج نشان داد که درصد ماده ماده خشک، درصد ماده آلی، درصد پروتئین خام، درصد خاکستر، درصد فیبرخام، درصد عاری از ازت و درصد چربی خام تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفتند (05/0
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: کربوهیدرات¬های محلول، ملاس، شیره خرما، ارزش غذایی، قابلیت هضم، سیلوی محتویات شکمبه-کاه جو
تاريخ دفاع : 1395-6-30