بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930277394
نویسنده : حمزۀ گلریز
عنوان پایان نامه : بررسی رابطه ی مدیریت دانش با عملکرد B 2 B در صنایع غذایی استان گیلان (مورد مطالعه:شرکت های فعال مستقر در شهرک صنعتی سفیدرود رشت)
دانشكده : دانشکده مدیریت و حسابداری
گروه تحصيلي : مدیریت
رشته/گرایش تحصيلي : مديريت بازرگاني - بازرگاني بين المللي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :محمد طالقانی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده موضوع تحقیق حاضر رابطه مدیریت دانش (KM)با عملکردB 2 Bدر صنایع غذایی استان گیلان می باشد.در این تحقیق مدیریت دانش بعنوان متغیر مستقل و عملکرد B 2 B بعنوان متغیر وابسته درنظر گرفته شده است. روش تحقیق توصیفی و از شاخه تحقیقات همبستگی بوده ونوع تحقیق از نظر هدف کاربردی است.تحقیق به شکل میدانی انجام می شود و جامعه آماری تحقیق شامل شرکت های فعّال در صنایع غذایی گیلان به تعداد130 می باشد.ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه (استاندارد) می باشد. جهت توصیف داده های تحقیق از آمار توصیفی شامل مشخصه های مرکزی، پراکندگی، جداوّل توزیع فراوانی، رسم نمودارهای آماری و جهت آزمون فرضیه های تحقیق با توجّه به ماهیت داده ها بر حسب مورد از آزمون های پارامتریک و ناپارامتریک به کمک نرم افزار SPSS استفاده می شود.جهت سنجش ابعاد مدیریت دانش اعم از(خلق دانش، حفظ و نگهداری دانش(ذخیره)دانش، انتقال دانش، کاربرد دانش) از پرسشنامه کنراد و نیومن(1999) و جهت سنجش عملکرد B 2 Bاز کاپلان و نورتن(1990) استفاد می شود.باتوجّه به تجزیه و تحلیل نتایج از طریق نرم افزار SPSS و براساس نتایج آزمونهای توصیفی و استنباطی این نتایج حاصل شد که مدیریت دانش، خلق دانش، ذخیره دانش، انتقال دانش و کاربرد دانش بر عملکرد B 2 B رابطة معنا داری دارند. هدف علمی تحقیق عبارت است از: سنجش رابطه ی مدیریت دانش با عملکرد B 2 Bدر صنایع غذایی استان گیلان و اهداف کاربردی نیز عبارتند از: 1-سنجش رابطه ی خلق دانش با عملکردB 2 B 2-سنجش رابطه ی حفظ ونگهداری(ذخیره) دانش با عملکردB 2 B 3- سنجش رابطه ی انتقال دانش با عملکردB 2 B 4- سنجش رابطه ی بکارگیری دانش با عملکردB 2 B
كلمات كليدي : واژگان کلّیدی: دانش، مدیریت دانش، عملکردB 2 B..
تاريخ دفاع : 1396-06-12