بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930565567
نویسنده : مريم رستمي
عنوان پایان نامه : تعیین نسبت های کربن به ازت در تولید آنزیم آمیلاز توسط گونه های باکتری باسیلوس
دانشكده : دانشکده علوم پایه
گروه تحصيلي : زیست
رشته/گرایش تحصيلي : زيست فناوري (بيوتكنولوژي) گرايش ميكروبي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (استاد مدعو) : , غلام خياطي,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده مقدمه و هدف: آمیلازها یکی از مهمترین آنزیم هایی هستند که در صنعت استفاده می شوند. بعضی از آنها مولکول های نشاسته را به پلیمرهای ترکیب شده از واحدهای گلوکز، هیدرولیز می کنند.آمیلازها کاربردهای بالقوه ای در تعداد گسترده ای از پروسه های صنعتی مانند غذایی،تخمیر و صنایع دارویی دارند.هدف از این بررسی تعیین نسبت بهینه ی کربن به ازت در تولید آنزیم آلفا آمیلاز در محیط مایع شامل مواد مغذی برای رشد آمیلاز و در pH بهینه ی 7 و توسط باکتری Bacillus licheniformis که به طور کلی گونه های باسیلوس برای تولید آلفا آمیلاز مقاوم به حرارت مناسب می باشند. مواد و روش: محیط کشت شامل منابع نیتروژن مانند سولفات آمونیوم، نیترات آمونیوم و عصاره ی مخمر و منابع کربن شامل گلوکز، مالتوز و نشاسته بوده است. 9 آزمایش شامل مالتوز/سولفات آمونیوم ، مالتوز/نیترات آمونیوم، مالتوز/عصاره مخمر، گلوکر/سولفات آمونیوم، گلوکز/نیترات آمونیوم، گلوکز/عصاره مخمر، نشاسته/سولفات آمونیوم، نشاسته/ نیترات آمونیوم، نشاسته /عصاره مخمر در نسبت های 1، 10، 20 ، 30 انجام شد.برای سنجش نشاسته به عنوان سوبسترا و بعد کیت گلوکز به عنوان معرف اضافه شد و فعالیت آنزیمی نمونه ها در نسبت های گفته شده توسط دستگاه اسپکتروفتومتری در طول موج 500 نانو متر بدست آمد. نتایج و نتیجه گیری: منبع کربن و نیتروژنی که بیشترین فعالیت آنزیمی را نشان داد به ترتیب شامل گلوکز، نشاسته و مالتوز بود و نیتروژن شامل: سولفات آمونیوم، نیترات آمونیوم و عصاره مخمر بود و میزان خطا : 28/9، میزان منبع کربن: 72/86، میزان منبع نیتروژن: 82/3 و نسبت کربن به ازت : 66/0 بود. واژگان کلیدی: تولید آمیلاز، تخمیر در بستر مایع، نسبت کربن به ازت، سنجش آنزیم
كلمات كليدي : واژگان کلیدی: تولید آمیلاز، تخمیر در بستر مایع، نسبت کربن به ازت، سنجش آنزیم
تاريخ دفاع : 1395-06-28