بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930502370
نویسنده : غلامحسین مهدی زاده
عنوان پایان نامه : بررسی اثرات جیره های آنتی بیوتیک (فلاووفسفولیپول)، پروبیوتیک (پریمالاک)، سین بیوتیک (بایومین ایمبو)، اسید آلی (ارگاسید) و گیاه دارویی (کاسنی) بر عملکرد جوجه های گوشتی.
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :فرامین جواندل, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : اين آزمايش به منظور بررسي اثرات جیره های حاوی آنتی بیوتیک،، پروبیوتیک، سین بیوتیک، اسید آلی و کاسنی بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتي يكروزه با 6 تيمار و 4 تكرار و 10 قطعه جوجه در هر تكرار طي يك دوره 42 روزه انجام گرفت. تيمارهاي آزمايشي شامل: 1- جیره پایه ( شاهد)، جیره پایه آنتی بیوتیک (فلاووفسفولیپول)، پروبیوتیک (پریمالاک)، سین بیوتیک(بایومین ایمبو)، اسید آلی (ارگاسید)وپودرگیاه کاسنی بودند. جیره هاي آزمایشی در دو دوره 21-0 و 42-22 استفاده شدند. صفات عملکردي شامل افزایش وزن بدن، خوراك مصرفی و ضریب تبدیل غذایی به صورت دوره اي اندازه گیري شدند. در کل دوره، تفاوت معني داري در مصرف خوراک مشاهده نشد(5%p). هم چنین ضریب تبدیل غذایی در تیمار حاوی آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول، پروبیوتیک پریمالاک و سین بیوتیک بایومین ایمبو در مقایسه با سایر تیمارها پایین تر بود(5%>p).
كلمات كليدي : واژه هاي كليدي: آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، سین بیوتیک، اسید آلی، گیاهان دارویی، عملکرد
تاريخ دفاع : 1395-6-31