بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 940172776
نویسنده : میثم یوسفی لاسکی شفتی
عنوان پایان نامه : بررسی اثرات جیره هاي حاوي پروبیوتیک، نعناع و پونه بر عملکرد، صفات لاشه و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :فرامین جواندل, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چكيده اين آزمايش به منظور بررسي بررسی اثرات جیره هاي حاوي پروبیوتیک، نعناع و پونه بر عملکرد، صفات لاشه و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های گوشتی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی روده باریک بود. 180 قطعه جوجه گوشتي يكروزه سویه راس(308) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 4 تيمار و 3 تكرار( 15 جوجه برای هر تکرار) به ازای هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت. تيمارها شامل: جیره پایه، جیره پایه پروبیوتیک پریمالاک، 1/0 درصد پودر نعناع و 1/0 درصد پودر پونه بودند. نتايج آزمايش اخير نشان داد كه استفاده از 1% پودر نعناع در مقایسه با سایر تیمارها به طور معنی مصرف خوراک را افزایش داد(05/0P
كلمات كليدي : پریمالاک، پودر نعناع، پودر پونه، عملكرد، صفات لاشه، فلورمیکروبی روده باریک، جوجه های گوشتی
تاريخ دفاع : 96-11-8