بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 950129697
نویسنده : محمد آقاجانپور
عنوان پایان نامه : تمایلات مردم به استفاده از چای و دمنوش های محلی در شهرستان فومن
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي ـ مديريت كشاورزي
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :محمدصادق اللهیاری, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی میزان تمایل به مصرف چای و دمنوش های محلی در شهر فومن می¬باشد. پژوهش از حیث هدف کاربردی و از نوع توصیفی – پیمایشی می¬باشد. جامعه آماری تحقیق کلیه مصرف کنندگان چای در شهرستان فومن هستند که به روش نمونه گیری غیراحتمالی در دسترس تعداد 384 نفر به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته می¬باشد که پایایی آن به روش آلفای کرونباخ بالاتر از مقدار مطلوب 7/0 برآورد گردید و روایی آن به روش روایی محتوا و کسب نظر از استاد راهنما تایید شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها در بخش آمار توصیفی از نرم افزارSPSS23 و در بخش آمار استنباطی و آزمون فرضیات از روش مدلسازی معادلات ساختاری(SEM) با استفاده از نرم افزار آماری LISREL8.80 استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که در بین 4 عامل در نظر گرفته شده بر مبنای پیشینه تحقیقات گذشته آگاهی های زیست محیطی، دانش مصرف کنندگان، موانع مصرف و انگیزه اصلی مصرف بر تمایل مصرف کنندگان به چای و دمنوش های محلی شهرستان فومن تأثیرگذار است که در بین عوامل در نظر گرفته شده بیشترین میزان تأثیرگذاری مربوط به متغیر دانش مصرف کنندگان و کمترین میزان تأثیرگذاری مربوط به آگاهی های زیست محیطی است. بر این اساس ارتقای سطح عمومی آگاهی زیست محیطی در میان افراد مورد بررسی می¬تواند منجر به ارتقای تمایل به مصرف چای و دمنوش¬های محلی در شهرستان فومن گردد.
كلمات كليدي : کلمات کلیدی: دانش، آگاهی زیست محیطی، تمایل به مصرف محصولات ارگانیک، تمایل به مصرف چای و دمنوش محلی
تاريخ دفاع : 1397-6-20