بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930314569
نویسنده : حمید آخوندزاده بستی
عنوان پایان نامه : اثر سطوح مختلف ال‌کارنیتین و چربی جیره بر عملکرد لیپیدهای سرم خون و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :مهرداد بویه, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : این آزمایش به منظور بررسی سطوح مختلف ال-کارنیتین (0 ، 200 و400 میلی گرم درکیلوگرم ) در جیره‎های حاوی سطوح مختلف چربی ( 0 ، 5/2 و 5 درصد ) بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و ترکیب لیپیدهای سرم خون جوجه‎های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی به شکل آزمایش فاکتوریل با 9 تیمار ، 3 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار با استفاده از 270 قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری رآس 308 انجام شد. صفات لاشه و عملکرد و ضریب تبدیل و ترکیب شیمیایی بدن در این آزمایش مورد اندازه گیری قرار گرفت. براساس نتایج بدست آمده از این آزمایش در مقایسات مستقل منابع مختلف چربی بر روی ضریب تبدیل ، فاکتور عملکرد اروپائی، چربی حفره محوطه بطنی ، چربی شکمی ، وزن روده ، وزن لاشه با احشاء ، درصد کبد و درصد چربی حفره محوطه بطنی تاثیر معنی داری داشت (5 % p p). و همچنین استفاده از مکمل ال-کارنیتین با چربی در جیره بر روی تری گلیسرید ، فاکتور عملکرد اروپائی ، وزن بال، چربی محوطه بطنی ، چربی شکمی ، طول روده ، طحال ، وزن روده ، کبد ، وزن لاشه با احشاء ،درصد کبد و درصد چربی بطنی تاثیر معنی داری داشت (5 % > p) . نتایج نشان می‎دهد ، که افزودن ال-کارنیتین در جیره باعث بهبود عملکرد جوجه‎های گوشتی شد.
كلمات كليدي : ال-کارنیتین ، عملکرد ، خصوصیات لاشه ، لیپیدهای سرم خون ، جوجه‎های گوشتی ، چربی حفره بطنی
تاريخ دفاع : 1395-6-31