بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 920113158
نویسنده : فریبا روزمهر
عنوان پایان نامه : اثرمقدار و مدت زمان استفاده از پودر چای سبز بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علیرضا صیداوی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : چکیده به منظور بررسی اثرات مقدار و مدت زمان استفاده از پودر چای سبز بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، آزمایشی بصورت طرح کامل تصادفی در قالب فاکتوریل 2×4 شامل چهار سطح پودر چای سبز(25/0، 5/0، 75/0، 1) درصد و دو دوره زمانی (21 و 42) روزه، باهشت تیمار، سه تکرار و ده قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس308 در هر تکرار، در دوره آزمایشی 42 روزه انجام گرفت. همچنین در این مطالعه، یک تیمار شاهد، نیزبا سه تکرار و هر تکرار شامل ده قطعه جوجه از همان جنس و سویه به همراه هشت تیمار فوق مورد بررسی قرار گرفت. برای مقایسه صفات عملکردی،270 نمونه و برای مقایسه فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه از هر تکرار، یک نمونه (جمعا 27 نمونه) مورد بررسی قرارگرفت. در روز 42 (پایان دوره)، بعد از وزن کشی پایان دوره، به منظور بررسی فراسنجه های خونی، خونگیری بعمل آمد و سپس به منظور بررسی خصوصیات لاشه، کشتار صورت گرفت. تجزیه و تحلیل آماری با نرم افزار آماریSPSS 19 و مقایسه میانگین ها نیز با آزمون دانکن انجام پذیرفت. نتایج بدست آمده از تحقیق حاضر نشان داد که تیمار چهارم( استفاده از سطح 5/0 درصد پودر چای سبز به مدت 21 روز)، با مصرف خوراک کمتراز شاهد، بالاترین افزایش وزن در کل دوره پرورش (05/0< P)، بهترین ضریب تبدیل خوراک در کل دوره پرورش (05/0< P) و بهترین شاخص تولید (05/0< P) را به همراه داشت. همچنین از نظر هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم وزن زنده نیز اختلاف معنی داری در بین تیمارها دیده نشد(05/0< P). مقدار اسید اوریک، تری گلیسیرید و لیپوپروتئین با چگالی بسیار کم در این تیمار به طور معنی داری کاهش یافت (05/0< P) و مقدار کلسترول کل نیز از نظر عددی،کاهش یافت(05/0< P). از طرفی سطح ALT و AST در تیمار دوم کمترین مقدار بود(05/0< P). وزن زنده و وزن پرکنده و وزن لاشه شکم پر نیز در تیمار چهارم بالاترین مقدار را از آن خود کرد(05/0< P). وزن سینه در تیمارچهارم، ششم وهفتم افزایش یافت(05/0< P). وزن ران و وزن چربی محوطه احشایی در بین تیمارها، به طور معنی دار تحت تاثیر قرار نگرفت(05/0< P). به طور کلی نتایج این تحقیق نشان دادکه تیمار چهارم، بهترین عملکرد را نسبت به بقیه تیمارها داشته است. واژگان کلیدی: اسید اوریک، جوجه گوشتی، چای سبز، خصوصیات لاشه، عملکرد،کلسترول
كلمات كليدي : واژگان کلیدی: اسید اوریک، جوجه گوشتی، چای سبز، خصوصیات لاشه، عملکرد،کلسترول
تاريخ دفاع : 1394-06-30