بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 950017016
نویسنده : علی جلالی
عنوان پایان نامه : بررسی تاثیر عصاره گشنیز(Coriangram Sativum) بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، سیستم ایمنی و فلور میکروبی جوجه های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علیرضا صیداوی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : تحقیق به برای بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه گشنیز بر عملکرد، تفکیک لاشه، فراسنجه¬های خونی، سیستم ایمنی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی انجام شد. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 سطح عصاره گشنیز (صفر، 150، 300، 450 ppm)، 5 تکرار (هر تکرار 10 قطعه ) با استفاده از 200 جوجه گوشتی سویه تجاری راس 308 یکروزه در پن¬هایی به ابعاد (1 × 1 مترمربع) انجام گرفت. نتایج نشان داد که عصاره گشنیز بر صفات عملکردی، صفت خونی و فلور میکروبی تاثیر گذار بوده و بر سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه تاثیر چندانی نداشته¬ است. به نظر می¬رسد که عصاره گشنیز دارای خواص چند گانه مفیدی برای استفاده در طیور می¬باشد. استفاده از عصاره گشنیز در جیره¬های جوجه های گوشتی در بهبود ضریب تبدیل و افزایش صفات مفید خون و کاهش صفات مضر خون تاثیرات خوبی داشته ¬است. همچنین عصاره گشنیز توانسته فلور میکروبی روده را در راستای بهبود و عملکرد بهتر ارتقا دهد بطوریکه باکتریهای مضر را کاهش داده و به تبع آن راندمان استفاده از مواد خوراکی را افزایش داده است. به نظر می رسد می توان سطوح 150 را در عملکرد برای استفاده به¬عنوان بهترین سطوح با در نظر گرفتن تاثیرات مثبت بیشتر به عنوان سطوح مناسب برای استفاده توصیه نمود. واژه های کلیدی: گشنیز، میکروفلور، جوجه های گوشتی، پارامترهای خونی
كلمات كليدي : گشنیز، میکروفلور، جوجه های گوشتی، پارامترهای خونی
تاريخ دفاع : 97-6-21