بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 950065509
نویسنده : جواد حسینعلی نژاد
عنوان پایان نامه : اثر باکتری لاکتوباسیلوس سالیواریوس (KM361625.1) بر عملکرد و موفولوژی روده جوجه¬های گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :مهرداد بویه, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : آزمایش حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس سالیواریوس (Lactobacillus Salivarius) در جیره جوجه¬های گوشتی انجام شد. برای این منظور 160 قطعه جوجه گوشتی یکروزه مخلوط (هر دو جنس نر و ماده) سویه تجاری راس 308 (Ross 308) به مدت 42 روز در 4 گروه آزمایشی هر کدام با 4 تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفتند. گروه¬های آزمایشی شامل: 1) شاهد (بدون افزودن پروبیوتیک به جیره) 2) جیره¬های حاوی 150 گرم پروبیوتیک بر تن خوراک 3) جیره¬های حاوی 300 گرم پروبیوتیک بر تن خوراک 4) جیره-های حاوی 450 گرم پروبیوتیک بر تن خوراک بودند. در پایان آزمایش داده ها به کمک نرم اقزار آماری SAS تحلیل و از آزمون دانکن جهت مقایسه میانگین ها در سطح 5 درصد استفاده شد. نتایج آزمایش نشان داد که افزایش سطوح پروبیوتیک در جیره جوجه¬های گوشتی منجر به افزایش خوراک مصرفی در دوره¬های رشد (15 تا 28 روز)، پایانی (29 تا 42 روز) و سراسر دوره (1 تا 42 روزگی) شد (P
كلمات كليدي : جوجه های گوشتی، پروبیوتیک، لاشه، مورفولوژی روده
تاريخ دفاع : 97-6-21