بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها
شماره دانشجویی : 950080700
نویسنده : نورالدین میرزایی لنبر
عنوان پایان نامه : بررسی تاثیر عصاره شوید(Anethum graviolens)بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، سیستم ایمنی و فلور میکروبی جوجههای گوشتی
دانشكده : دانشکده علوم کشاورزی
گروه تحصيلي : کشاورزی
رشته/گرایش تحصيلي : مهندسي كشاورزي - علوم دامي گرايش تغذيه دام
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (عضو هیات علمی مرکز) :علیرضا صیداوی, ,
استاد مشاور () : ,
چكيده : تحقیق حاضر در راستای بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره گونه شوید (Anethum graviolens) بر صفات عملکرد، تفکیک لاشه، صفات بیوشیمیایی خونی، سیستم ایمنی و فلور روده در جوجه های گوشتی نژاد راس 308 انجام گرفت. طرح در قالب طرح کامل تصادفی با 4 تیمار (سطح) از عصاره شوید (صفر، 150، 300، 450 ppm)، 5 تکرار (هر تکرار 10 قطعه ) و 200 قطعه جوجه در پن¬های (1 × 1 مترمربع) انجام شد. عصاره شوید در صفات عملکرد، سیستم ایمنی تاثیر نداشته ولی در لاشه طیور تاثیر گذار بوده است. استفاده از عصاره شوید در جیره های جوجه های گوشتی در بهبود جمعیت باکتری مضر و افزایش جمعیت مفید دارای تاثیرات مفیدی می باشد. همچنین عصاره شوید توانسته فلور میکروبی روده را در راستای بهبود و عملکرد بهتر ارتقا دهد بطوریکه باکتریهای مضر را کاهش دهد. با توجه به نتایج به نظر می رسد بتوان سطوح 150 را در عملکرد برای استفاده به عنوان بهترین سطوح با در نظر گرفتن تاثیرات مثبت بیشتر به عنوان سطوح مناسب برای استفاده توصیه نمود.
كلمات كليدي : واژه های کلیدی: شوید، میکروفلور، جوجه های گوشتی، پارامترهای خونی،
تاريخ دفاع : 1397-6-21