بازگشت به بانک اطلاعات پایان نامه ها

شماره دانشجویی : 930487940
نویسنده : مرتضی ناصری
عنوان پایان نامه : برنامه ریزی توسعه گردشگری شهر رشت با تاکید بر تنوع غذایی
دانشكده : دانشکده علوم انسانی
گروه تحصيلي : جغرافیا
رشته/گرایش تحصيلي : جغرافياوبرنامه ريزي شهري
مقطع تحصيلي : کارشناسی ارشد
استاد راهنما (استاد مدعو) : , دکتر طاهره صبوری,
استاد مشاور () : ,
چكيده : گردشگری غذایی یکی از از انواع گردشگری بوده که با توجه به افزایش زمان اوقاعت فراغت و نیاز انسانها به یک محیط همنشینی روز به روز در حال رشد است. و با توجه به پتانسیل موجود در استان گیلان به وییژه شهر رشت می تواند از ارکان اصلی توسعه و برنامه ریزی گردشگری این خطه باشد. به هرحال در گیلان طبیعت به وفور همه چیز را در اختیار آحاد مردم قرار داده است، وقتی دانه ای از دستت روی زمین می افتد سبز می شود و در سایه همین دست و دلبازی طبیعی است که سفره گیلان چنین رنگارنگ شده است. خوشبختانه غذاهای این خطه کشور جزو معدود غذاهایی است که تغییرات آنچنانی نداشته واصالتش را حفظ کرده است. روغن زیتون، برنج، فلفل و اسانس های مختلف گیاهی در فرهنگ غذایی گیلکی شاخصه اصلی هستند و همچنین درزمان های ویزه ای از سال که محصولات کشاورزی مثل سبزی های محلی می رسد طرفداران خاص خود دارد. بیش از 170 نوع غذای محلی در استان گیلان شناسایی شده که از این نظر در رتبه نخست کشور قرار گرفته و همچنین به عنوان شهر خلاق خوراک ثبت یونسکو شده است تحقیق حاضر که از نوع کاربردی و توصیفی- کتابخانه ای می باشد، به دنبال تبیین و تشریح مزایا و منافع به کارگیری غذا در گردشگری (گردشگری غذا) در مقصد گردشگری شهر رشت می باشد.
كلمات كليدي : واژگان کلیدی: گردشگری، تنوع غذایی، برنامه ریزی، شهر خلاق خوراک رشت
تاريخ دفاع : 1395-6-31